Fostul tenisman a refuzat elegant sa se alature actionarilor dinamovisti, iar Consiliul de Administratie al clubului a decis sa-i promoveze pe Borcea si Turcu.

Aflat intr-o permanenta miscare, Ion Tiriac petrece extrem de putin timp in Ro
Fostul tenisman a refuzat elegant sa se alature actionarilor dinamovisti, iar Consiliul de Administratie al clubului a decis sa-i promoveze pe Borcea si Turcu.

Aflat intr-o permanenta miscare, Ion Tiriac petrece extrem de putin timp in Romania. In ultima luna a fost plecat la vanatoare in Africa, la pilotaj in Canada, iar acum se afla pentru inca trei saptamani in Spania. Mai exact, el se afla de trei zile la Madrid pentru a pregati desfasurarea in bune conditii a unui cunoscut turneu de tenis, Master City, dar si pentru a rezolva cateva afaceri in zona. Cunoscutul om de afaceri a petrecut foarte putin timp in tara, cateva zile de la inceputul toamnei, ceea ce face aproape imposibila implicarea intr-o noua activitate. Conform celor declarate in scurta perioada petrecuta la Bucuresti, fostul tenisman a decis ca pentru moment nu este cazul sa vina in conducerea formatiei din Soseaua Stefan cel Mare, deoarece ar avea extrem de putin timp la dispozitie pentru a se ocupa de noua investitie. De fapt, el n-a avut ragazul necesar acordarii nici unui interviu, cu toate ca solicitarile au fost nenumarate. Cum la Dinamo sunt mai multi actionari, nici varianta i nstalarii unui om de incredere nu sta in picioare, pentru ca e greu de crezut ca Nicolae Badea, Cristi Borcea sau Vasile Turcu ar accepta asa ceva. In aceste conditii, Ion Tiriac spune pas ofertei venite dinspre prietenul Badea, dar si dinspre generalii din MAI.

Becali: 'Lui Tiriac nu-i place atmosfera din fotbal>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.