Un scandal de proportii a izbucnit recent la Liceul "Vasile Alecsandri" din Iasi, unde trei elevi risca nota scazuta la purtare sau chiar exmatricularea deoarece au incercat sa ademeneasca cateva fete din clasa a IV-a pentru sedinte foto sexy.

Martorii si "victimele" spun ca totul a inceput dupa ce sase fetite din clasa a IV-a, care se aflau in curtea scolii, au fost "agatate" de doua eleve din clasa a IX-a. Aceastea din urma le-au promis o plimbare cu masina la Bucium, in natura, unde le-a spus ca urmeaza sa le faca poze in costum de baie. Fetitele au refuzat, dar in ajutorul fetelor de clasa a IX-a a venit Iulian Ghinea, in varsta de 19 ani, elev in clasa a XI-a. Acesta venise cu un jeep la scoala si le-a spus pustoaicelor de clasa a IV-a ca masina le asteapta si ca se vor distra de minune la sedinta foto.

„ Totul a fost doar o gluma”

La scena au asistat si alti elevi, dar si un gardian al scolii, care se afla dupa un zid si nu putea fi vazut de "racolatori", dar, putea auzi ce se punea la cale.
Imediat, ga rdianul i-a retinut pe cei trei elevi si a informat conducerea scolii. Stransi cu usa, cei trei elevi mari au spus ca a fost o gluma.