Cei ramasi in cursa pentru posturile de presedinte si vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate (ANI) sustin astazi cea de-a doua proba a concursului. Candidatii trebuie sa prezinte in fata membrilor Consiliului National de Integritate (CN
Cei ramasi in cursa pentru posturile de presedinte si vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate (ANI) sustin astazi cea de-a doua proba a concursului. Candidatii trebuie sa prezinte in fata membrilor Consiliului National de Integritate (CNI) un plan de management al ANI. In cursa pentru sefia Agentiei au ramas doi candidati pentru postul de presedinte - Liliana Duguleana si Lucian Drimba - si patru pentru cel de vicepresedinte - Vasile Braun, Gabor Kozsokar, Catalin Alexandru Macovei si Mihai Tatut. Pentru cele doua posturi si-au depus candidatura 28 de persoane, insa 15 dosare au fost respinse de membrii CNI, din cauza unor nereguli. Printre cei respinsi s-a numarat si Victor Alistar, directorul executiv al Transparency International Romania. Pe 30 septembrie, s-a desfasurat proba scrisa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.