Rafuieli. C.V. Tudor si al sau partid par sa fi schimbat strategia: nu il mai ataca doar pe Basescu, ci si pe sotia acestuia, Maria Luni, exact in ziua in care Vasile Blaga si Adriean Videanu trageau de zor de C.V. Tudor, in cabinetul acestuia de la
Rafuieli. C.V. Tudor si al sau partid par sa fi schimbat strategia: nu il mai ataca doar pe Basescu, ci si pe sotia acestuia, Maria Luni, exact in ziua in care Vasile Blaga si Adriean Videanu trageau de zor de C.V. Tudor, in cabinetul acestuia de la Senat, pentru a-l convinge sa voteze motiunea de cenzura a PSD, ziarul "Tricolorul", al lui Vadim, publica o asa-zisa dezvaluire teribila despre familia lui Traian Basescu. "Zilele urmatoare va izbucni un mare scandal in familia lui Basescu: nevasta acestuia (o martira, exasperata de betivul impotent) si-a gasit un nou amant", se afirma, negru pe alb, in gazeta Tribunului. Luand de bun ce scrie acolo, ar rezulta ca prima doamna a mai avut un amant sau mai multi, din moment ce actualul ar fi "un nou amant". Numai ca atacul publicatiilor lui Vadim nu pare un caz izolat: a doua zi, adica ieri, "Romania Mare" revine cu un articol, inca si mai taios. Astfel, pornind de la dezvalurile recente ale Cancan, legate de o intalnire misterioasa a Mariei Basescu, la restaurantul Uptown, cu un oficial maghiar, despre care Presedintia a refuzat sa sufle o vorba, in "Romania Mare" se afirma ca "Nevasta lui Traian Basescu s-a intalnit cu o femeie blonda, care a sosit la fata locului in masina cu steag rosu-alb-verde a ambasadorului Ungariei. I-a fost, oare, transmis lui Basescu, pe aceasta cale, un mesaj din partea Moscovei, avand in vedere ca Ferenc Gyurcsany, primul-ministru de la Budapesta, e omul rusilor? Aflam noi...". Ceea ce trimite cu gandul ca sotia presedintelui ar fi implicata si in jocuri politice, sau politicianiste, la nivel inalt. Una peste alta, interesanta schimbare de strategie a PRM, care anunta o campanie electorala pe viata si pe moarte, cu atacuri inclusiv la famiiile celor implicati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.