HBO, ora 16.15
"Contesa alba" (drama)
Amplasat in Shanghai, la sfarsitul anilor '30, "The white countess" urmareste relatia dintre Jackson, un rebel diplomat american interpretat de Ralph Fiennes, si Sofia (Natasha Richardson), fosta membra
HBO, ora 16.15
"Contesa alba" (drama)
Amplasat in Shanghai, la sfarsitul anilor '30, "The white countess" urmareste relatia dintre Jackson, un rebel diplomat american interpretat de Ralph Fiennes, si Sofia (Natasha Richardson), fosta membra a casei regale rusesti, nevoita sa paraseasca tara impreuna cu familia. Dar ceea ce a inceput asemenea unei prietenii banale curand se va transforma in ceva mult mai puternic, iar filmul dezvaluie cum acesti parteneri neobisnuiti incearca sa-si faca un rost intr-o tara stranie si schimbatoare.

Animal Planet, ora 22.00
"Astro-cimpanzeul nr. 65" (documentar)
Pe 31 ianuarie 1961, la Cape Canaveral, un cimpanzeu de trei ani pe nume Ham a facut o calatorie de 16 minute, cu o viteza de 3.000 kilometri pe ora, care a intrat in istorie. Oamenii de stiinta au declarat ca nu puteau risca sa trimita oameni intr-o astfel de incercare, dar cimpanzeii erau pionierii perfecti pentru calatoriile spatiale. Acest film prezinta povestea lui Ham, care a fost ales dintr-un lot de peste 40 de cimpanzei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.