La ultima conferinta de presa, presedintele Filialei Judetene Vaslui a PRM, Corneliu Bichinet, a declarat "Aceasta motiune seamana cu o lotiune. In primul rand, pentru ca nu este bine conceputa", a spus Corneliu Bichinet. Pe de alta parte, liderul PR
La ultima conferinta de presa, presedintele Filialei Judetene Vaslui a PRM, Corneliu Bichinet, a declarat "Aceasta motiune seamana cu o lotiune. In primul rand, pentru ca nu este bine conceputa", a spus Corneliu Bichinet. Pe de alta parte, liderul PRM Vaslui a afirmat ca <n cel mult doua luni va demite conducerile organizatiilor de tineret si de femei daca acestea nu vor avea rezultate. In privinta alegerilor europarlamentare, Corneliu Bichinet crede ca judetul Vaslui este bantuit de parlamentari care <n ultimii ani nu au venit mai mult de trei ori. Cei nominalizati sunt deputatul Vlad Hogea, plecat de la PRM la PNG-CD, senatorul Aristide Roibu (PSD), deputatul Florea Voinea, plecat de la PC la PSD, si senatorul Cristian David (PNL), ministrul Internelor si Reformei administrative. Despre acesta din urma a facut mai multe comentarii. "A promis ca, macar o data pe luna, se va <ntalni cu presedintele Consiliului Judetean, dar totul a intrat <ntr-un con de umbra. Regret faptul ca PRM nu are parlamentar, prin fuga dlui Vlad Hogea", a mai afirmat seful peremistilor vasluieni. Lista pentru europarlamentare contine, la PRM, si un vasluian, pe Constantin Bobei, presedintele PRM Barlad.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.