BERBEC
Aveti nevoie de sustinere din partea prietenilor deoarece va simtiti depasit de probleme. Acestia vor avea atat dorinta cat si puterea de a va scoate din impas.

TAUR
Contrar felulului dvs. de a fi, astazi sunteti

BERBEC
Aveti nevoie de sustinere din partea prietenilor deoarece va simtiti depasit de probleme. Acestia vor avea atat dorinta cat si puterea de a va scoate din impas.

TAUR
Contrar felulului dvs. de a fi, astazi sunteti melancolic. Aveti tendinta de a va refugia in vise si amintiri, facandu-va planuri, insa nerealizand nimic.

GEMENI
Unele argumente pe care un coleg vi le aduce in legatura cu o decizie pe care ati luat-o de putin timp, va determina sa va schimbati hotararea initiala.

RAC
Sunteti in situatia de a amana o calatorie si asta datorita unei probleme de sanatate care s-a ivit in mod neasteptat si care nu se va rezolva prea repede.

LEU
Desi astazi lucrurile nu merg foarte bine, nu aveti momente de descurajare, mentinandu-va optimismul si increderea ca, prin perseverenta, veti reusi.

FECIOARA
Sunteti pe cale sa faceti unele favoruri unei persoane doar pentru faptul ca simtiti o atractie fizica fata de aceasta, lucru care nu va sta in obicei.

BALANTA
O veste de mult asteptata va binedispune si va mobilizaza in activitatea profesionala, marindu-va creativitatea si facandu-va o zi placuta si productiva.

SCORPION
Posibilele dispute cu partenerul pot sa va capteze intreaga atentie astfel incat activitatea profesionala sa aiba de suferit, generand conflicte cu colegii.

SAGETATOR
Aveti mari sanse sa obtineti un castig impotant fie in urma unei afaceri legate de strainatate, fie in mod direct, dintr-o asociere cu un cetatean strain.

CAPRICORN
Va simtiti putin obosit, o usoara lene va cuprinde si simtiti ca nu aveti spor in activitatea dvs. Sunteti mai degraba inclinat catre filozofie si politica.

VARSATOR
Incercati sa va limitati cat mai mult cheltuielile, caci veti avea in curand nevoie sa faceti o investitie intr-o afacere, ce se anunta deosebit de rentabila.

PESTI
Aveti multe lucruri de invatat dintr-o experienta nu foarte placuta dar care va avea rolul de a intari increderea in propriile forte.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.