Multi vor fi asteptat, rosi de curiozitate, re-debutul, dupa o pauza de aproape patru ani, lui Marius Tuca pe sticla Antenei, data ca sigura in presa pentru 1 octombrie. Numai ca realizatorul nu si-a facut aparitia, ceea ce a alimentat, prin culisel
Multi vor fi asteptat, rosi de curiozitate, re-debutul, dupa o pauza de aproape patru ani, lui Marius Tuca pe sticla Antenei, data ca sigura in presa pentru 1 octombrie. Numai ca realizatorul nu si-a facut aparitia, ceea ce a alimentat, prin culisele presei, numeroase speculatii, una dintre ele fiind neintelegeri financiare cu Voiculescu. Adevarul e, insa, altul: Tuca nu va aparea pana cand nu e gata amenajarea noului studio al emisiunii sale, iar acest lucru se taraganeaza cam mult, ce-i drept, conform unor surse din Intact. Chestie care il cam enerveaza pe caracalean. Momentul aparitiei va fi anuntat publicului doar prin aparitia unei fotografii uriase, cu un microfon, in "Jurnalul National" si, foarte probabil, de un teaser la Antena 1.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.