Traseu. Fotbalistul a fost trecut pe linie moarta, in urma cu sapte ani, atat de FCM Bacau, cat si de "satelitul" echipei din Liga I Florin Lovin a fost refuzat de catre clubul FCM Bacau, pe cand avea 18 ani, fiind exilat la Rafinaria Darmanesti, o
Traseu. Fotbalistul a fost trecut pe linie moarta, in urma cu sapte ani, atat de FCM Bacau, cat si de "satelitul" echipei din Liga I Florin Lovin a fost refuzat de catre clubul FCM Bacau, pe cand avea 18 ani, fiind exilat la Rafinaria Darmanesti, o echipa din Liga a III-a. A ajuns, gratie intamplarii, jucator de baza la Steaua. Actualul mijlocas al lui Pedrazzini nu a fost oprit la traditionalul trial, ce cuprindea peste 30 de jucatori, si care se facea, anual, la FCM Bacau. El a fost indrumat, in prima faza, la echipa satelit, pe atunci, Letea. Nici acolo mutra lui nu i-a fost pe plac antrenorului, ajungand la Darmanesti. La un meci al echipei sale, in tribuna se afla Dumitru Sechelariu, patronul lui FCM Bacau. L-a "ochit" pe cel poreclit "Ata" si a ordonat aducerea lui la clubul fanion al Bacaului. De patru ani a avut nevoie Lovin sa joace in culorile "galben-albastre" pentru a face pasul spre Ghencea. Acum, finantatorul Gigi Becali l-a cotat pe mijlocas la 1.000.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.