In orasul Navodari noua strazi vor beneficia, din acest an, de canalizare. Sunt strazi aflate in nordul orasului unde nu exista o retea de canalizare. Printr-un proiect in valoare de 1,5 milioane de euro, administratia locala doreste sa realizeze, in
In orasul Navodari noua strazi vor beneficia, din acest an, de canalizare. Sunt strazi aflate in nordul orasului unde nu exista o retea de canalizare. Printr-un proiect in valoare de 1,5 milioane de euro, administratia locala doreste sa realizeze, in zona strazii Ciocarliei, canalizari, dar si o statie de pompare a reziduurilor. "Vor beneficia de acest proiect aproximativ 300 de case. Deoarece zona este oarecum izolata de restul orasului, pana in prezent nu a beneficiat de un sistem de canalizare desi promisiuni, in special electorale, au existat in acest sens", a declarat primarul orasului, Tudorel Calapod.
O retea noua de alimentare cu apa
Administratia mai are in lucru un proiect pentru realizare noi de apa, pe strazile Plopilor, Gliei, Eternitatii, Recoltei. "Reteaua de alimentare cu apa potabila in aceasta zona este veche. Mai mult decat atat, intai a fost reteaua de apa si apoi au fost construite blocurile, astfel incat aceasta este plina de coturi. In general, etajele trei si patru din circa 20 de blocuri nu beneficiaza de apa la presiunea necesara. Am avut multe sesizari in acest sens. Oamenii aveau dreptate. Situatia nu mai poate fi taraganata", a declarat edilul din Navodari. Tot pentru a veni in sprijinul locuitorilor din zona de nord a orasuluia fost realizat un rezervor de apa de mare capacitate. Acesta urmeaza sa fie racordat la reteaua de energie electrica, pentru ca locuitorii din zonele inalte sa aiba apa, indiferent de consumul inregistrat de cei din zonele mai joase.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.