Surplus. "Zana Surprizelor" a depasit cu mult limita de greutate recomandata de medici pentru o femeie insarcinata in luna a sasea Artizana "Suprizelor" de la TVR, Andreea Marin, a fost, la randul ei, surprinsa de modificarile de greutate survenite
Surplus. "Zana Surprizelor" a depasit cu mult limita de greutate recomandata de medici pentru o femeie insarcinata in luna a sasea Artizana "Suprizelor" de la TVR, Andreea Marin, a fost, la randul ei, surprinsa de modificarile de greutate survenite in urma sarcinii. Gravida in luna a sasea, vedeta TVR a luat foarte multe kilograme in plus fata de standardele recomandate de medici pentru o femeie in situatia sa. Paparazzii Ciao! au surprins-o pe Andreea Marin imbracata in haine cu multe numere mai mari decat cele pe care le purta inainte sa ramana insarcinata. Din imaginile imortalizate de camera se poate constata cu usurinta faptul ca vedeta a luat proportii considerabile, haina rosie pe care o purta facand eforturi vizibile sa o cuprinda, in special in zona soldurilor. Potrivit unor surse neoficiale, diva s-a ingrasat cu peste 20 de kilograme de la inceputul sarcinii, lucru care inseamna, inclusiv in opinia specialistilor, un exces, intrucat o femeie gravida ar trebui sa aiba, cu ingaduinta, acest adaos de-abia la finalul termenului (in luna a noua). De altfel, si in prima editie a "Surprizelor" din acest an, Andreea a aparut imbracata in cateva tinute care, in loc sa mascheze, ii dezvaluiau cu generozitate formele foarte pline. Dorita director la Euforia TV Daca silueta sa a avut de suferit pe perioada sarcinii, nu acelasi lucru se intampla cu abilitatile de manager ale vedetei, care, in continuare, se ocupa de diferite proiecte si supervizeaza activitatea din spatele camerei a "Surprizelor". Potentialul de organizator al divei a fost remarcat, printre altii, si de conducerea trustului Intact care i-a propus sa ocupe un post de director al unuia dintre canalele de televiziune aflate in ograda familiei Voiculescu. Din informatiile noastre se pare ca divei i-a fost oferita sefia postului Euforia, pe care aceasta a refuzat-o. Se pare ca propunerea a fost facuta inainte ca vedeta sa ramana insarcinata si inainte sa apara problemele privind stabilitatea emisiunii "Surprize, surprize" in grila TVR. Chiar dupa plecarea fostului director al televiziunii publice, Valentin Nicolau, la Antena 1, Andreea a avut o intalnire de afaceri cu acesta, in cadrul careia s-a discutat si un eventual transfer al prezentatoarei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.