Primar lesinat la audieri. Primarul PSD al comunei vrancene Mera, Gheorghe Sararu, a fost arestat, ieri, pentru abuz in serviciu in forma calificata, instigare la fals si sustragere de inscrisuri oficiale. Sararu este cercetat in 47 de dosare penale
Primar lesinat la audieri. Primarul PSD al comunei vrancene Mera, Gheorghe Sararu, a fost arestat, ieri, pentru abuz in serviciu in forma calificata, instigare la fals si sustragere de inscrisuri oficiale. Sararu este cercetat in 47 de dosare penale privind retrocedarea unor suprafete de padure in comuna. In timp ce era audiat de procurori, primarul, suferind de diabet, a lesinat. Proxeneti romani, judecati la Lyon. Romanul Ilie Gologan si alti 14 membri ai clanului sau sunt judecati saptamana aceasta in Franta, la Tribunalul din Lyon, fiind acuzati de proxenetism. Proxenetii romani au adus in cartierul Perrache din Lyon aproximativ 50 de fete din Romania, care au fost amenintate si abuzate, informeaza Mediafax. Ca urmare a activitatii de prostitutie, in noua luni, peste o jumatate de milion de euro a ajuns in Romania. Surprinsa in timpul actului sexual. O tanara de 20 de ani din Bucuresti a fost surprinsa, ieri, de politistii sectiei 16 pe soseaua Giurgiului in timp ce intretinea raporturi sexuale. Fata, cunoscuta pentru practicarea prostitutiei, se afla intr-o Dacia Logan impreuna cu clientul sau. Asupra ei au fost gasiti si 20 de lei, tariful pentru o partida de sex oral. Au furat cablurile de pe 11 stalpi. Doi barbati din judetul Mures sunt acuzati ca in noaptea de luni spre marti au furat 500 de metri de cablu telefonic care facea legatura intre localitatea Lechinta si orasul Iernut. Potrivit anchetatorilor, hotii luasera firele de pe 11 stalpi. Prejudiciul, evaluat la peste 4.000 ?, a fost recuperat inainte sa ajunga la centrele de colectare a cuprului. Teparul Gerald, arestat pentru trafic international de droguri. Gerald Gorduna, patronul megaescrocheriei Gerald, din anii 93-94, a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile, cu mandat european. Curtea de Apel Bucuresti a admis solicitarea autoritatilor germane, care-l invinuiesc de coordonarea unei retele de trafic de stupefiante. A spart seiful cazinoului. Constanteanul Cristian Andrei Erimia si-a incercat norocul chiar la cazinoul in care lucra, insa nu la vreun joc de noroc, ci la seiful pe care era platit sa-l umple cu bani. Tanarul de 20 de ani l-a spart, a furat din el 64.800 de lei si s-a facut nevazut. Politistii il cauta in continuare. A murit taiat de circular. Un licean de 16 ani, din comuna clujeana Panticeu, si-a pierdut ieri viata, dupa ce a cazut in circularul cu care taia busteni, in curtea unei case, alaturi de tatal si fratii sai. Potrivit politistilor, decesul a survenit instantaneu, cand panza circularului i-a sectionat partea stanga a toracelui. A scapat dupa ce a fost lovit de tren. Un tanar a scapat nevatamat dupa ce trenul i-a lovit masina, tarand-o apoi aproape 300 de metri, la trecerea de cale ferata Jigodin, din apropiere de Miercurea Ciuc. Barbatul a fost salvat de airbagul lateral, deschis in urma impactului puternic. El a fost scos de pompieri, dupa decopertarea autoturismului distrus in totalitate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.