Cu toate ca a implinit 38 de ani in luna august, Mihaela Radulescu este si acum una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Vedeta Antenei 1 este vanata in prezent de diverse reviste pentru barbati, care ar dori-o nud sau in ipostaze incendiare i
Cu toate ca a implinit 38 de ani in luna august, Mihaela Radulescu este si acum una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Vedeta Antenei 1 este vanata in prezent de diverse reviste pentru barbati, care ar dori-o nud sau in ipostaze incendiare in paginile lor. Prezentatoarea, mama unui baietel, nu vrea insa sa auda de asa ceva, in ciuda faptului ca ofertele financiare sunt cat se poate de consistente si de tentante.

Recent, ea a primit o propunere din partea unui producator american, pentru a se dezbraca peste hotare, pe un onorariu de aproximativ 60.000 de dolari. Desi a facut furori peste Ocean, cu ocazia filmarilor la Fall Down Dead (Se credea un Picasso), unde joaca alaturi de prietena sa, Monica Barla- deanu, Mihaela nu a luat in calcul oferta, refuzand-o din start. De asemenea, vedeta Antenei 1 a refuzat si orice fel de scena fierbinte in film, care presupunea o aparit ie nud. Propunerea venita din SUA nu este singura de acest gen. In ultimii ani, Mihaela a fost asaltata cu astfel de oferte, pe care insa le-a respins. Ea a pozat sexy o singura data, intr-o revista din Romania, iar banii incasati au fost folositi pentru acte de caritate.
Are interzis in Playboy
In cazul in care ar intentiona sa pozeze in Playboy-ul romanesc, ceea ce ne indoim ca se va intampla, Mihaela Radulescu nu va putea face acest lucru. Motivul? Vedeta are interzis in urma contractului pe care l-a semnat cu Antena 1, ca si alte vedete, sa apara in paginile acestei publicatii. In cazul in care se va intampla, ea este buna de plata, urmand a scoate din buzunar nu mai putin de 50.000 de euro. In acelasi contract exista si o clauza care nu-i permite sa participe la nicio emisiune a postului concurent, Pro TV.
Mihaela are insa lucruri mult mai serioase de facut decat sa pozeze nud.
Mai vrea o fetita
Ea isi doreste sa-i aduca o surioara lui Ayan. Cum pe cale naturala acest lucru este greu de realizat, vedeta nemaiputand ramane gravida, dupa ce a pierdut doua sarcini extrauterine, prezentatoarea Duminicii in familie a vorbit cu sotul sau despre posibilitatea infierii unei fetite.



Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.