Anka Badiu se poate mandri cu al doilea videoclip din cariera ei solo. Piesa "My Baby (Tell Me Why)" e compusa de Anka, versurile fiind semnate de Mircea Badiu, fratele si colegul de trupa al artistei. Clipul, regizat de Mihnea de Vries, foloseste ce
Anka Badiu se poate mandri cu al doilea videoclip din cariera ei solo. Piesa "My Baby (Tell Me Why)" e compusa de Anka, versurile fiind semnate de Mircea Badiu, fratele si colegul de trupa al artistei. Clipul, regizat de Mihnea de Vries, foloseste cele mai noi tehnici video, la care se adauga laserele, dar si dansatorii de street dance si freestyle. Pentru filmare au fost alese un club din centrul Bucurestiului si apartamentul in care locuieste interpreta. Scenariul are la baza o poveste pe cat de simpla, pe atat de actuala. O tanara cu o cariera de succes, care are toate atuurile pentru o viata personala reusita, e pusa in situatia de a accepta infidelitatea persoanei iubite. Iar Anka a reusit sa intre perfect in pielea personajului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.