Totusi, italianul a decis ca pentru meciul cu FCM Bacau sa nu convoace zece titulari, care nici nu au participat la antrenamentul de ieri dimineata. Cei zece jucatori care vor lipsi in meciul de la Bacau sunt N. Dica, Zapata, P. Marin, Nicolita, Ov.
Totusi, italianul a decis ca pentru meciul cu FCM Bacau sa nu convoace zece titulari, care nici nu au participat la antrenamentul de ieri dimineata. Cei zece jucatori care vor lipsi in meciul de la Bacau sunt N. Dica, Zapata, P. Marin, Nicolita, Ov. Petre - toti menajati, Lovin, D. Goian, M. Croitoru, Nesu - toti accidentati si V. Iacob - suspendat. Desi a participat la antrenament, Bicfalvi, care vine dupa o accidentare la genunchi, are sanse mici sa fie pastrat in lot. In lotul pentru meciul cu FCM Bacau au fost inclusi cinci jucatori de la Steaua II: Stratila, I. Mihai, Mustata, Al. Lazar si Cr. Iancu. "Am discutat cu jucatorii si e normal sa dea totul pe teren. Ma voi intalni cu doctorul echipei pentru a face planul in vederea meciului de la Bacau. Trebuie sa rezolvam problema accidentarilor. Cred ca echipa stie prin ce moment trece", a mai spus Pedrazzini, care crede ca nu preparatorul fizic este vinovat pentru accidentarile de la Steaua. "Nu preparatorul fizic e vinovat pentru accidentarile care apar. De fiecare data cand se accidenteaza un jucator trebuie gasit un vinovat. Si la Dinamo, si la Urziceni sunt prepatratori fizici italieni si echipele merg bine. Scoala italiana de preparatori fizici e una buna. Si cei din Romania muncesc bine, nu vad mare diferenta. Neaga a avut o scadere fizica si psihica. Am facut un plan specific de antrenament pentru el si cred ca va juca la Bacau. Trebuie sa recuperam imediat niste jucatori", a afirmat Pedrazzini, care a declarat ca nu este speriat de Arsenal, viitoarea adversara din grupele Ligii Campionilor. "Cand joci cu Arsenal trebuie sa pregatesti bine meciul, iar cu Bacau nu? Nu ne sperie Arsenal. Daca ne gandim ca ne bat sigur, de ce mai intram in teren? De ce sa nu avem incredere ca vom face ceva bun?", a precizat Pedrazzini. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.