Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca proclamarea unilaterala a independentei regiunii Kosovo-Metohia nu se poate realiza decat cu sprijinul Vestului, sustine cotidianul rus Moskovskii Komsomolet. "Numai cu sprijinul Vestului o astfel de
Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca proclamarea unilaterala a independentei regiunii Kosovo-Metohia nu se poate realiza decat cu sprijinul Vestului, sustine cotidianul rus Moskovskii Komsomolet. "Numai cu sprijinul Vestului o astfel de varianta ar deveni viabila", a afirmat Vladimir Putin, intr-un discurs tinut in statiunea rusa Soci, in cadrul unei intalniri cu un grup de analisti politici si experti rusi. "Cu toate acestea, daca sprijinul acordat de Occident in aceasta problema va fi decisiv, tot Vestul trebuie sa fie responsabil si de toate consecintele ce vor urma proclamarii unilaterale a independentei Kosovo", a mai declarat seful statului rus, conform aceleiasi surse. Atunci cand a fost intrebat daca Rusia va recunoaste, prin analogie, independenta regiunii separatiste georgiene Abhazia, sustinuta de Moscova, Vladimir Putin a raspuns, afisand un zambet enigmatic, ca acest lucru ramane de vazut. (Rompres)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.