Intelegere. Cei doi nu au venit, ieri, la tribunal pentru procesul de divort Procesul de divort al profesoarei Corina Vasile, de la geamul careia s-a aruncat elevul Bogdan Costache, pare ca se va incheia inainte de a incepe, intrucat niciunul dintre
Intelegere. Cei doi nu au venit, ieri, la tribunal pentru procesul de divort Procesul de divort al profesoarei Corina Vasile, de la geamul careia s-a aruncat elevul Bogdan Costache, pare ca se va incheia inainte de a incepe, intrucat niciunul dintre soti nu s-a prezentat, ieri, la Judecatorie. In aceasta situatie, instanta va decide suspendarea dosarului, asa cum prevede Codul Civil. CANCAN a dezvaluit in exclusivitate, in numerele trecute, ca sotii Vasile au plecat unul dupa altul in Anglia, unde s-au stabilit si si-au gasit de lucru. Corina a parasit Romania imediat dupa ce a trecut testul detectorului de minciuni, pe 3 iunie, cu o cursa Tarom de pe Aeroportul "Henry Coanda". Dragos a urmat-o la scurt timp, cu masina, prin vama Nadlac, apoi traversand Ungaria, Austria, Germania si Belgia. Sotii Vasile s-au regasit in Marea Britanie in jurul datei de 28 iunie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.