Grijulii. Anca Turcasiu, Gabriela Vranceanu-Firea si Rita Muresan s-au trezit dis-de-dimineata pentru a fi alaturi de "prichindeii" lor Primul clopotel din acest an scolar a sunat, ieri, si pentru copiii vedetelor. Pentru ca totul sa fie perfect, el
Grijulii. Anca Turcasiu, Gabriela Vranceanu-Firea si Rita Muresan s-au trezit dis-de-dimineata pentru a fi alaturi de "prichindeii" lor Primul clopotel din acest an scolar a sunat, ieri, si pentru copiii vedetelor. Pentru ca totul sa fie perfect, elevii si parintii s-au pregatit din timp cu rechizite si haine noi. Fiul Ancai Turcasiu, Radu, a asteptat cu nerabdare acest moment, mai ales ca, desi a trecut in clasa a III-a, a fost pentru prima data cand a participat la festivitatea de deschidere. "Pana acum, cand incepea scoala, era inca in vacanta, in strainatate", ne-a spus vedeta. Nici in aceasta vara, Radu nu a stat in tara. A fost la bunici, in Statele Unite ale Americii, de unde s-a intors cu un ghiozdan cu personaje dintr-un film science-fiction. Pentru a o impresiona pe doamna invatatoare, el a purtat, ieri, o camasa cu papion. Un stil sportiv a fost, insa, adoptat de Tudor, baiatul Gabrielei Vranceanu-Firea (foto mijloc). El a trecut clasa a VI-a, la o scoala particulara din cartierul Pipera. "A fost la Liceul Jean-Monnet si l-am mutat aici pentru ca are doua ore de limba engleza pe zi", ne-a povestit mama lui Tudor. Si pentru fetitele Ritei Muresan a fost un inceput de an cu emotii. Cea mica, Gloria, a trecut clasa a II-a, iar Rebecca a intrat in primul an de gimnaziu. "Le-am cumparat rechizite cu personajele lor preferate. Gloriei i-am facut si o uniforma speciala", ne-a marturisit creatoarea de moda. Loredana a sunat clopotelul cu Tariceanu Cantareata Loredana Groza a dat, ieri, startul noului an scolar, sustinand un recital pentru elevii de la Scoala nr. 1 din Mogosoaia. Invitata de onoare a Primariei Mogosoaia, vedeta a cantat pentru cei 385 de scolari piese de pe ultimul ei album, "Nana nanino" realizat special pentru copii. La finalul spectacolului, elevii s-au inghesuit in jurul Loerdanei pentru autografe . Cu mai putina priza la auditoriu decat cantareata, premierul Calin Popescu Tariceanua sustinut si el un discurs in cadrul festivitatii de deschidere a anului scolar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.