Nesansa pentru Alina Dumitru de a intra in premiera in posesia medaliei de aur la CM de la Rio de Janeiro a fost revenirea pe tatami a campioanei olimpice Ryoko Tani din Japonia, care o invinsese si la JO. Cvadrupla campioana europeana le-a spulberat
Nesansa pentru Alina Dumitru de a intra in premiera in posesia medaliei de aur la CM de la Rio de Janeiro a fost revenirea pe tatami a campioanei olimpice Ryoko Tani din Japonia, care o invinsese si la JO. Cvadrupla campioana europeana le-a spulberat pe rand, prin ippon, pe Kim Young-Ran din Coreea de Sud, Marthine Randriamala-Madagascar, Ludmila Bogdanova-Rusia si Eva Csernaviczki-Polonia. In semifinale, Tani a castigat greu, prin procedeul yuko, in fata reprezentantei noastre, dupa care a intrecut-o in meciul decisiv pe cubaneza Yanet Bermoy. Alina a intrat in posesia medaliei de bronz, ca si frantuzoaica Frederique Jossinet, dar are satisfactia calificarii la JO de la Beijing, in urma punctajului acumulat la CM si la competitiile anterioare. Ceilalti judoka romani care au concurat la aceste campionate ale lumii au evoluat departe de valoarea lor, nereusind sa-si realizeze obiectivul propus.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.