CONFLICT. Gigi Becali l-a evacuat de la "oficiala" pe Gigi Corsicanu care instiga suporterii stelisti Putere. Fostul lider al galeriei Rapidului s-a dat in spectacol la loja, iar finantatorul Stelei l-a luat de guler si l-a dat afara Cu putin inaint
CONFLICT. Gigi Becali l-a evacuat de la "oficiala" pe Gigi Corsicanu care instiga suporterii stelisti Putere. Fostul lider al galeriei Rapidului s-a dat in spectacol la loja, iar finantatorul Stelei l-a luat de guler si l-a dat afara Cu putin inaintea startului partidei de duminica seara, din Ghencea, in loja patronului rapidist, George Copos, a izbucnit un scandal. Dupa ce Gigi Corsicanu a fost reperat de fanii "ros-albastrilor", injuraturile nu au intarziat sa apara, iar fostul lider al galeriei giulestene a ripostat facand semne obscene catre suporterii stelisti. Gigi Becali a observat agitatia si a intrebat ce s-a intamplat. Cand a aflat care este motivul scandalului, s-a dus imediat la loja rapidistilor si l-a luat de guler pe Corsicanu, trimitandu-l in peluza. "N-ai ce cauta aici! Iesi afara imediat!", i-a strigat Gigi Becali. Rapidistul s-a impotrivit la inceput, fiind sustinut verbal si de Nae Manea, dar patronul din Ghencea nici nu a vrut sa auda. L-a dat pe Gigi Corsicanu afara din loja, de unde a fost preluat de fortele de ordine, care l-au condus in peluza unde se afla galeria rapidista. Contactat telefonic, Gigi Corsicanu ne-a declarat: "I-am spus lui Gigi ca stadionul Ghencea este casa lui Stalin, care i-a luat averea familiei sale. In retur, o sa suporte un tratament mult mai dur decat pana acum". Razboi de strada Fanii giulesteni si cei stelisti si-au disputat suprematia pe tot parcursul zile de duminca. La Piata Crangasi, Parcul Moghioros sau Pasajul Lujerului, factiuni ale celor doua galerii s-au batut si, din acest conflict, o agenta de politie a ajuns la spital. Au fost amendate 15 persoane, valoarea totala a acestora fiind de 4.150 de lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.