Giginho. De la inceputul sezonului, patronul i-a transmis lui Hagi prin intermediul presei ce trebuie sa schimbe in echipa "Ce mare antrenor este Hagi?", spunea Gigi Becali acum cateva saptamani. Tehnicianul nu i-a raspuns patronului care, in afara
Giginho. De la inceputul sezonului, patronul i-a transmis lui Hagi prin intermediul presei ce trebuie sa schimbe in echipa "Ce mare antrenor este Hagi?", spunea Gigi Becali acum cateva saptamani. Tehnicianul nu i-a raspuns patronului care, in afara de "aprecierile" asupra modului in care antreneaza, i-a comandat si cateva modificari: "Bostina nu mai are ce cauta in echipa (ulterior a ajuns la Dinamo)!; Radoi trebuie sa joace fundas central!; I-am spus sa-l bage pe Zaharia!; Neaga trebuia sa joace varf impins!; Nesu, fundas stanga!; Iacob si Badoi ar fi trebuit sa fie titulari si, de acum inainte, vor fi!". De fiecare data cand Hagi nu s-a conformat, Gigi Becali a facut ca "trenul in gara": la meciul cu Poli Iasi a plecat in minutul 12, dupa partida cu CFR si-a "tavalit" antrenorul, iar dupa derby-ul cu Rapid a spus ca Hagi a fost principalul vinovat pentru scorul egal. Gigi Becali a declarat ieri ca, in cazul in care Dorel Zaharia va mai fi titular, Hagi poate sa-si faca bagajele. In plus, Golanski si Rada vor mai prinde cu greu prima echipa a Stelei, deoarece nu mai sunt doriti de patru ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.