Cu toate ca Sibiul va mai fi Capitala culturala europeana doar pana la sfarsitul anului, multi tineri s-au ingramadit sa se inscrie la facultatile de aici, atrasi de perspectiva unei vieti boeme. Majoritatea studentilor au fost incantati de faptul c
Cu toate ca Sibiul va mai fi Capitala culturala europeana doar pana la sfarsitul anului, multi tineri s-au ingramadit sa se inscrie la facultatile de aici, atrasi de perspectiva unei vieti boeme. Majoritatea studentilor au fost incantati de faptul ca vor fi evenimente culturale aproape zilnic. Studentii "veterani" s-au gandit sa taie putin elanul acestor boboci si au creat un site numit "viata de student" in care-i asigura ca, la Sibiu, viata nu este nici pe departe atat de interesanta. Tinerii sustin ca, in Sibiu, sunt femei urate, un oras cam mic in esenta, unde totul se invarte intr-o piata, in care nu poti sa te ratacesti. Ei se plang ca si barurile sunt putine, iar terasele au maximum doua mese. Chiar si asa, numarul celor care s-au inscris la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu in acest an este in crestere fata de anul trecut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.