O tanara de 16 ani a fost lovita, in Capitala, de o masina de politie a Sectiei 15, care circula fara girofar si sirene, chiar pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a produs pe bulevardul Alexandru Obregia, din sectorul 4, in jurul orei 08.15 dimine
O tanara de 16 ani a fost lovita, in Capitala, de o masina de politie a Sectiei 15, care circula fara girofar si sirene, chiar pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a produs pe bulevardul Alexandru Obregia, din sectorul 4, in jurul orei 08.15 dimineata. Fata a ajuns pe capota masinii de patrulare si, din izbitura, si-a spart nasul. Martorii sustin ca tanara era ametita si avea nasul spart. Aceasta a fost urcata in masina de cei trei politisti in uniforma, dupa care autoturismul a demarat in tromba. Oficiali ai Politiei Capitalei sustin ca victima a refuzat internarea, iar agentul aflat la volan este cercetat pentru parasirea locului accidentului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.