Site-ul eBay.be a retras un anunt prin care Belgia era scoasa la vanzare, dupa ce pretul, la origine de un euro, ajunsese deja la zece milioane de euro, a anuntat purtatorul de cuvant al eBay, Peter Burin, citat de agentia de presa Belga, relate

Site-ul eBay.be a retras un anunt prin care Belgia era scoasa la vanzare, dupa ce pretul, la origine de un euro, ajunsese deja la zece milioane de euro, a anuntat purtatorul de cuvant al eBay, Peter Burin, citat de agentia de presa Belga, relateaza AFP.

De la 15 septembrie oricine putea posta o oferta de cumparare a "Belgiei, regat cu trei regiuni". Vanzatorul este un fost jurnalist, Gerrit Six. Pretul de plecare era un euro, dar dupa 26 de oferte suma ajunsese la zece milioane de euro.

Potrivit anuntului, Belgia putea fi cumparata intr-un singur bloc, cu toate ca eventualul cumparator era sfatuit sa nu faca acest lucru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.