Clopotelul a sunat din nou la complexul scolar multicultural Lauder-Reut. Una dintre institutiile de invatamant private de elita gazduieste in prezent 260 de elevi si cuprinde o gradinita, o scoala si un liceu (cu predare in limba engleza) autorizate
Clopotelul a sunat din nou la complexul scolar multicultural Lauder-Reut. Una dintre institutiile de invatamant private de elita gazduieste in prezent 260 de elevi si cuprinde o gradinita, o scoala si un liceu (cu predare in limba engleza) autorizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.Calendarul de activitati va fi unul bogat si in acest an. Elevii liceului pot accesa cursurile extracurriculare de media si administrarea afacerilor, de diplomatie si teoria relatiilor internationale, de engleza afacerilor (pregatire pentru examenul Cambridge) asigurate de Universitatea Media, Institutul Diplomatic Roman/Ministerul Afacerilor Externe si, respectiv, British Council Romania.La capitolul dotari, complexul dispune de laboratoare, biblioteca, spatii de recreere, sala de mese etc.Fundatia Internationala Ronald S. Lauder, cu sediul central in New York-SUA si Budapesta-Ungaria, avand filiale in intreaga Europa Centrala si Est, patroneaza activitatea celor peste 50 de unitati de invatamant particular si centre educationale, pe care le-a infiintat in 16 tari din regiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.