Cantareata Anamaria Ferentz este astazi candidata propusa de noi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”. S-a nascut la Bacau si a copilarit la Constanta, unde a absolvit Scoala Populara de Arta. A inceput sa cante la diverse festivaluri de mu
Cantareata Anamaria Ferentz este astazi candidata propusa de noi la titlul de “Sex Bomb Gardianul”. S-a nascut la Bacau si a copilarit la Constanta, unde a absolvit Scoala Populara de Arta. A inceput sa cante la diverse festivaluri de muzica usoara, ocazie cu care ii cunoaste pe George si Vik, Impreuna, infiinteaza trupa Demmo, in 2001. Cei trei au succes cu piesa “7 zile de 8 ori”, dar se destrama dupa cativa ani. Anamaria a fost casatorita cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divortat dupa doar trei luni, pentru ca acesta era violent. In aceeasi perioada, Anamaria a pierdut o sarcina. Daca va obtine cea mai mare nota din partea dumneavoastra, pe site-ul www.gardianul.ro, Anamaria va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.






Anamaria Ferentz s-a nascut la Bacau, dar a copilarit la Navodari si Constanta, unde a si inceput sa cante. A participat la festivaluri de muzica usoara, dar a cantat si intr-un grup folcloric. La Constanta, a absolvit Scoala Populara de Arta, iar apoi a studiat actoria, sectia music -hall. Timp de doi ani, a colaborat cu corul Operei din Constanta si, in acelasi timp, a urmat cursurile unui colegiu medical. In 2001, infiinteaza trupa Demmo, alaturi de George si Vik, pe care i-a cunoscut la un eveniment muzical. Cel mai mare succes al trupei a fost piesa “7 zile de 8 ori”. Dupa cinci ani, formatia se desparte, din dorinta celor trei de a urma cariere solo. Doar Anamaria a mai ramas in atentia publicului, iar de fostii sau colegi nu s-a mai auzit nimic. Nici Ferentz nu a spart piata cu vreun album-bomba, aparitiile sale datorandu-se mai degraba evenimentelor din viata sa personala.











Batuta crunt de fostul sot
Anamaria a fost casatorita pentru trei luni cu omul de afaceri Marcel Toader. Cu toate ca pozau intr-un cuplu fericit in emisiunile televizate unde erau invitati, relatia lor nu era deloc pe roze. De vina pare sa fi fost comportamentul agresiv al lui Toader, pe care cantareata l-a acuzat ca o batea frecvent. Ea a povestit ca s-au intors dintr-o excursie de la Paris, unde Marcel ar fi fost extrem de violent fizic si verbal, motiv pentru care artista a inaintat actele de divort.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.