Fostul oficial al FC Rapid Viorel Moldovan a confirmat ieri faptul ca a primit o oferta de a prelua functia de director sportiv al clubului Unirea Urziceni, propunere pe care o considera interesanta. "S-ar putea sa fiu noul director sportiv al celor
Fostul oficial al FC Rapid Viorel Moldovan a confirmat ieri faptul ca a primit o oferta de a prelua functia de director sportiv al clubului Unirea Urziceni, propunere pe care o considera interesanta. "S-ar putea sa fiu noul director sportiv al celor de la Urziceni, e o oferta interesanta, dar deocamdata nu ma grabesc. Trebuie sa mai discut cu cei de acolo. In principiu, eu stiu ce vor de la mine, dar mai trebuie vorbit. Oricum, eu mai am si alte variante, nu e o problema", a spus fostul atacant.
Moldovan sustine ca poate lucra foarte bine cu presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, desi au fost angajati la cluburi rivale. "Eu pot colabora foarte bine cu Mihai, n-am nici o problema. N-are nici o importanta ca el a fost la Steaua, iar eu la Rapid. Ce a fost a fost, la Urzi-ceni e alt club. Eu ma bucur ca la Urziceni se poate lucra. Este un staf tanar, cu alta viziune si alta mentalitate. Daca voi accepta, sunt sigur ca totul va fi in ordine", a precizat Moldovan.
Fostul atacant spune este tentat si de meseria de antrenor, dar nu vrea sa accepte chiar orice oferta. "Am ceva oferte si de antrenor, dar din Divizia B. Deocamdata nu ma intereseaza. In primul rand, nu vreau chiar orice si in al doilea rand a inceput deja campionatul. Nu ma grabesc. Acum nu o sa accept orice doar de dragul de a ma duce undeva", a explicat Moldovan.
>> Viorel Moldovan a renuntat la functia de director sportiv la FC Rapid, deoarece incurca prea multa lume la gruparea giulesteana. "Am renuntat la Rapid, incurcam prea multa lume acolo, am discutat cu domnul George Copos chiar acum, i-am explicat cum stau lucrurile si cum vad eu lucrurile si a inteles ca cel mai bine este sa ne vedem fiecare de drumul lui. Copos nu a insistat sa raman pentru ca in nici un caz nu este un om naiv. Eu am incercat sa fac lucrurile asa cum am crezut de cuviinta, dar nu s-a putut. Nu plec cu scandal, mi-am strans mana cu domnul Copos si pot sa spun ca nu am nimic sa-i reprosez. Nu mi-am prezentat nici o demisie, pentru ca nu aveam din ce functie sa-mi dau demisia atat timp cat eu nu semnasem un contract de munca cu Rapid", a spus Moldovan.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.