Dupa despartirea de Mircea Rednic, conducatorii echipei Dinamo si-au indreptat atentia spre mai multi antrenori, lista cuprinzand la inceput mai multe nume de tehnicieni, fie ei aflati sub contract sau liberi.

Pe lista dinamovistilor s-au
Dupa despartirea de Mircea Rednic, conducatorii echipei Dinamo si-au indreptat atentia spre mai multi antrenori, lista cuprinzand la inceput mai multe nume de tehnicieni, fie ei aflati sub contract sau liberi.

Pe lista dinamovistilor s-au aflat sau se mai afla Walter Zenga, Alberto Malesani, Ladislau Boloni, Razvan Lucescu, Ioan Andone, Ovidiu Sabau si chiar Cornel Dinu. Ultimul ar fi fost probabil o solutie de avarie, asigurand interimatul pana cand noul antrenor va prelua echipa, insa presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca Dinamo nu cauta un antrenor pentru doua-trei etape. Oficialul "cainilor" a dezvaluit si faptul ca nimeni nu i-a cerut demisia lui Rednic. "Noi doream sa continue. Nu am anticipat aceasta incetare a raporturilor de colaborare. Nu vrem antrenor interimar. Am avut o succesiune de antrenori mai frecventa decat cartonasele galbene intr-un meci. Sezonul a inceput si in alte tari si evaluam cateva nume", a afirmat Badea.
Fostul selectioner al Romaniei Ladislau Boloni a recunoscut ca a fost contactat de Dinamo, insa presedintele clubului Al Jazeera nu doreste sa se desparta de tehnician. Pe de alta parte, Nicolae Badea a precizat ca italianul Alberto Malesani este in pole-position pentru preluarea bancii tehnice a "cainilor", tinand cont si de faptul ca este liber de contract. Ieri, oficialii gruparii din "Groapa" asteptau raspunsul lui Razvan Lucescu, antrenorul celor de la FC Brasov.
Desi nu s-a vehiculat numele sau, Dorinel Munteanu, tehnicianul liderului Ligii I - FC Vaslui, a afirmat ca nu se pune problema ca el sa ajunga pe banca dinamovistilor in aceasta perioada. "Este exclus sa ajung la Dinamo. Am contract pe doi ani cu FC Vaslui si vreau sa-mi indeplinesc obiectivul. Vreau sa joc pentru Vaslui in Cupa UEFA", a precizat Dorinel.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.