Conform clasamentului mondial al cluburilor dat publicitatii ieri de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, Rapid si-a pierdut statutul de cea mai bine clasata echipa din Romania in respectiva ierarhie. Concret, la finele lun
Conform clasamentului mondial al cluburilor dat publicitatii ieri de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, Rapid si-a pierdut statutul de cea mai bine clasata echipa din Romania in respectiva ierarhie. Concret, la finele lunii august, giulestenii au "cazut" pe pozitia a 56-a (cu 145,5 puncte), fiind astfel detronati de Steaua, care a "urcat" pe 52 (148,5 p), in timp ce Dinamo a "picat" 26 de locuri, situandu-se, acum, pe 78 (131 p). Prima treapta a clasamentului continua sa fie detinuta de adversara stelistilor din grupele Champions League, FC Sevilla (303 p), care a atins, iata, recordul de a se mentine in fotoliul de lider pentru a 12-a luna la rand, urmatoarele doua pozitii revenind londonezilor de la Chelsea (291 p).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.