Sapte hoti de origine romana au fost retinuti de autoritatile italiene pe aeroportul din Caselle, in urma unei descinderi armate, din cauza unor acadele furate in timpul unui jaf. Potrivit ziarului "La Stampa", "banda Berbecilor" bagase spaima in lo
Sapte hoti de origine romana au fost retinuti de autoritatile italiene pe aeroportul din Caselle, in urma unei descinderi armate, din cauza unor acadele furate in timpul unui jaf. Potrivit ziarului "La Stampa", "banda Berbecilor" bagase spaima in localitatile din provincia Torino, dupa ce au dat 78 de lovituri in doar 90 de zile. Metoda lor de actiune era pe cat de simpla, pe atat de violenta: distrugeau vitrinele magazinelor pe care le jefuiau cu o masina si dispareau de la fata locului inainte ca politistii sa aiba vreo reactie. Norocul "Berbecilor" s-a terminat in urma unei lovituri comise in orasul Alessandria, cand au decis sa fure 100 de acadele cu fragi. Carabinierii au luat urma ambalajelor pe care hotii le-au aruncat pe drum si i-au prins pe aeroportul din Caselle, inainte ca acestia sa se imbarce intr-un avion spre Bucuresti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.