Remember. Comportamentul fostilor si actualilor conducatori ai Stelei aduc, suparator de mult, aminte de cel al tovarasului care si-a facut nevasta academician "Steaua mea nu tragea de timp!", zice Mihai Stoica demn in fata camerelor de luat vederi.
Remember. Comportamentul fostilor si actualilor conducatori ai Stelei aduc, suparator de mult, aminte de cel al tovarasului care si-a facut nevasta academician "Steaua mea nu tragea de timp!", zice Mihai Stoica demn in fata camerelor de luat vederi. Ne-am facut cruce. Nici Ienei, nici Iordanescu, nici Hagi, nici Lacatus, nici Piturca, nici Prodan, nici Adi Ilie nu au spus vreodata Steaua "mea". O spun doar Meme si, tot mai des, Gigi. O fi uitat fostul manager general meciurile cu Poli Iasi si Pandurii din editia 2005-2006? Aaaa, alea erau de mult. Dar sa le fi uitat si pe cele cu Standard Liege sau FC Arges de mai acum un an? Deh, spunea bine un prieten, memoria e de genul feminin, te lasa cand ti-e lumea mai draga. Steaua "lui" a tras atunci de timp mai mult decat a facut-o Steaua "lu? Gigi" la Urziceni. Steaua altora, a celor care au fost trei ani consecutivi in grupele Champions League, nu se lauda toata ziua la televizor. Si recompensele nu se masurau in hectare de Pipera. Unele erau donate de jucatori pentru constructia tribunei oficiale. Unde Meme incaleca geamuri si de unde domnu? Gigi stropeste cu sampanie observatorii UEFA. De bucurie, fireste, ca la necaz sa ne fereasca Dumnezeu urechile de ce vor debita cei doi nervosi la televizor!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.