Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a finalizat investigatia privind tranzactiile efectuate la Bursa de Valori Bucuresti in 24 si 27 august 2007 cu titlurile Rompetrol Rafinare (RRC), Rompetrol Well Services (PTR) si Rompetrol Bucuresti (V
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a finalizat investigatia privind tranzactiile efectuate la Bursa de Valori Bucuresti in 24 si 27 august 2007 cu titlurile Rompetrol Rafinare (RRC), Rompetrol Well Services (PTR) si Rompetrol Bucuresti (VEGA) si considera ca operatiunile nu au fost realizate pe baza unor informatii privilegiate, se arata intr-un comunicat al Comisiei, consultat de Hotnews.

"Din investigatia realizata, pana in acest moment nu au rezultat elemente care sa conduca la confirmarea suspiciunii potrivit careia ar fi fost efectuate tranzactii cu actiunile acestor emitenti, pe baza unor informatii privilegiate", se arata in comunicat.

In ceea ce priveste afirmatia reprezentantilor Rompetrol si a celor a firmei de relatii publice PR Newswire, CNVM reafirma faptul ca a fost informata despre achizitia de catre KazMunaiGaz a 75% din The Rompetrol Group, in data de 27 august 2007, la ora 18.41.

Potrivit reprezentantilor arbitrului pietei de capital, pana la aceasta data, compania de relatii publice nu a adus nici o dovada tehnica in sprijinul afirmatiei sale conform careia C.N.V.M. si B.V.B. au fost anuntate in mod oficial despre aceasta achizitie in ziua de 27 august, inca de la ora 12:00, ora Romaniei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.