Atletii romani se intorc de la Mondialele desfasurate saptamana trecuta la Osaka fara niciun trofeu, repetand contraperformanta de acum patru ani din capitala Frantei. Cea mai aproape de podium a fost discobola Nicoleta Grasu, care a pierdut bronzul
Atletii romani se intorc de la Mondialele desfasurate saptamana trecuta la Osaka fara niciun trofeu, repetand contraperformanta de acum patru ani din capitala Frantei. Cea mai aproape de podium a fost discobola Nicoleta Grasu, care a pierdut bronzul pentru 50 cm. O alta pretendenta la trofee, maratonista Lidia Simon, a ocupat pozitia 5, pe locurile 6 clasandu-se Cristina Casandra la 3000 metri obstacole si Claudia Stef la 20 km mars. Au mai concurat in finale veterana Felicia Moldovan, la sulita si mult mai tanara Miruna Mataoanu, la inaltime, in timp ce Ionela Tirlea, prezenta la patru probe, a prins semifinala la 400 metri. Sportivi din 22 de tari au luat cel putin o medalie de aur, americanii castigand cele mai multe- 14, secondati de cei din Kenya-5, Rusia si Etiopia-4. (R.L.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.