Senatorul PSD Antonie Iorgovan va fi transportat, miercuri, la Viena, cu un avion militar medicalizat si va fi insotit de un medic de anestezie-terapie intensiva de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Senatorul social-democrat So
Senatorul PSD Antonie Iorgovan va fi transportat, miercuri, la Viena, cu un avion militar medicalizat si va fi insotit de un medic de anestezie-terapie intensiva de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Senatorul social-democrat Sorin Oprescu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca a fost foarte multumit de raspunsul prompt pe care l-a primit din partea ministrului Apararii in legatura cu obtinerea unui aparat de zbor militar medicalizat cu care sa fie transportat bolnavul. El a precizat ca in prezent mai multe cadre medicale verifica daca aparatul de zbor are toata aparatura necesara sau daca ar mai fi nevoie de alte echipamente.

Potrivit dr. Oprescu, membru al Comisiei medicale care l-a examinat pe Iorgovan, acesta ar urma sa plece in cursul zilei de miercuri, probabil dimineata, dar ora exacta va fi stabilita abia in cursul dupa-amiezii de marti.

Comisia Medicala care l-a examinat pe senatorul Antonie Iorgovan a decis ca acesta sa fie transferat, miercuri, la o clinica din Viena, starea sa fiind stabila, a declarat, luni, Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului de Boli Infectionase "Matei Bals" din Capitala.
Decizia de transferare a lui Antonie Iorgovan a fost luata luni seara de catre membrii Comisiei Medicale care l-au examinat, acestia apreciind ca starea senatorului este stabila.

Senatorul PSD Antonie Iorgovan se afla internat de o saptamana la Institutul "Matei Bals" din Bucuresti, surse apropiate politicianului apreciind ca starea acestuia este grava. Senatorul Iorgovan, in varsta de 59 de ani, sufera de mai multa vreme de cancer, el fiind internat ca urmare a agravarii starii sale de sanatate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.