Pe Discovery, de la ora 19.00, Adam si Jamie verifica un mit al constructorilor. Unii lucratori sustin ca bocancii cu partea din fata ranforsata cu otel pot fi mai periculosi decat cei obisnuiti. Sa fie adevarat? Aflati de la „Vanatorii de mit
Pe Discovery, de la ora 19.00, Adam si Jamie verifica un mit al constructorilor. Unii lucratori sustin ca bocancii cu partea din fata ranforsata cu otel pot fi mai periculosi decat cei obisnuiti. Sa fie adevarat? Aflati de la „Vanatorii de mituri: Amputarea unui deget de la picior“. Comedia „Cangurul Jack“ incepe pe Pro TV de la ora 20.30. Pe Viasat History, de la ora 21.00, documentarul „Secretele Renasterii“ spune povestea lui Rodrigo Lopez, un evreu portughez fugit in Anglia in 1559, care a fost medicul reginei Elisabeta I. In 1594, Lopez a fost spanzurat si sfasiat in bucati pentru ca a incercat sa o otraveasca pe regina Elisabeta I. Inca de la executia sa, s-a dezbatut indelung daca Lopez a conspirat sau nu impotriva reginei. De la ora 23.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.