Radoi ii va face marcaj lui Becali la meciul cu BATE Borisov (ora 20.30, PRO TV) din Liga Campionilor, accidentarea lui scutindu-l pe antrenor de un alt conflict cu patronul.

Gica Hagi are parte de liniste, dar si de multi accidentati la partida Steaua-BATE Borisov, cel mai important meci din cariera sa de antrenor dupa barajul de calificare la CM 2002, pierdut cu Slovenia. Rezultatul meciului tur, 2-2, si numele adversarului sint argumente suficiente pentru ca Steaua sa ajunga pentru al doilea an consecutiv in grupele Ligii Campionilor, dar, conform filosofiei lui Hagi, „in fotbal nimic nu e sigur".

Hazardul a rezolvat un potential conflict intre patron si antrenor, accidentarea lui Mirel Radoi la meciul nationalei cu Turcia dovedindu-se suficient de grava pentru a rezolva dilema postului pe care ar fi jucat capitanul Stelei. Din pacate pentru Hagi, acesta va trebui sa improvizeze din nou in aparare, solutia Ovidiu Petre dovedindu-se perdanta in amicale. „Goian cred ca va evolua. Care sint sansele lui Radoi? Aproape nule. El a facut in aceasta dimineata o rezonanta magnetica. Eu, unul, sper sa nu fie si mai grav", a spus Hagi, temerile adeverindu-se ulterior. Radoi va fi nevoit sa mearga din nou la Bologna pentru o artroscopie. In ciuda problemelor, antrenorul s-a declarat optimist: „O sa fie o seara frumoasa, asa simt eu. Vreau ca echipa din teren sa fie pragmatica, simpla, concisa si concreta. Acum, mai mult ca niciodata, depindem de noi, de disciplina noastra tactica, de determinarea noastra pentru a obtine un rezultat care sa ne asigure intrarea in grupele Ligii Campionilor", a mai spus Hagi. Dupa intrarea in grupe, viitor incert pentru tehnicianul Stelei, Gica Popescu declarind ieri: „Am vorbit saptamina trecuta si de doua ori la telefon cu Gica. Nu mi-am permis sa-i dau sfaturi, dar a dat dovada de mare intelepciune. Cruyff era certat cu Nunez si nu a vorbit cu el vreo doi ani, dar Barcelona cistiga trofee. Steaua si-a pus presiune din interior, din punctul meu de vedere e o greseala. Nu stiu ce va face Gica dupa meciul cu BATE, cred ca nici el nu stie, dar eu sper sa continue, e munca lui".

Gigi Becali, in ale carui conturi au intrat anul trecut 12 milioane de euro din fotbal, a prins gustul profiturilor dintr-o singura bucata de teren, si aia inchiriata de la Ministerul Apararii, si vrea sa extinda afacerea. Finantatorul Stelei a decis sa schimbe tactica manageriala, declarind luni seara ca la finalul turului de campionat va vinde cei mai importanti jucatori din lotul Stelei, printre care Mirel Radoi, Nicolae Dica si Dorin Goian. „Vreau sa fac sute de milioane din fotbal. In iarna vor pleca patru-cinci jucatori de la Steaua. Cei mai de valoare jucatori vor pleca", a declarat, la Telesport, Gigi Becali. Glumind, finantatorul din Ghencea a spus ca, pentru patru milioane de euro l-ar da pe Dica si la rivala CFR Cluj „ca doar sint romani de-ai mei", oferta fiind acceptata de ardeleni.

Partida Steaua-BATE Borisov, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea si va fi transmisa in direct de PRO TV.

MM Stoica pierde terenul Impacarea dintre Gigi Becali si MM Stoica a durat citeva zile, finantatorul Stelei anuntind ca va continua in justitie actiunea de anulare a donatiei referitoare la terenul din Pipera. „Dupa ce a venit la mine, am zis ca sa vorbesc cu avocatul ca sa-mi retrag actiunea de anulare a donatiei. Am crezut ca a venit sa-si ceara scuze. Dar dupa ce a spus aseara, la televizor, ca nu-si retrage cuvintele, ca nu-si cere scuze, ca ce spune, spune, am lasat actiunea mai departe. Ma face sa rid, ca atunci cind venea la mine, intreba bodyguarzii daca patronul e in toane bune. Face si pe fudulul acum!", a spus Becali.