Un batran care pretindea ca e pagubit Dacia a fost bruscat in fata sediului PNL, de doi SPP-isti, antemergatori la masina premierului Calin Popescu Tariceanu, batranul fiind tarat pe trotuarul umed de cei doi indivizi, dupa care seful Executivului a

Un batran care pretindea ca e pagubit Dacia a fost bruscat in fata sediului PNL, de doi SPP-isti, antemergatori la masina premierului Calin Popescu Tariceanu, batranul fiind tarat pe trotuarul umed de cei doi indivizi, dupa care seful Executivului a venit si l-a invitat in sediu.

Batranul, care a refuzat sa-si dea numele, era cunoscut pentru ca venea saptamanal la sediul central al PNL, cand au loc sedintele Biroului Politic Central, pentru a discuta cu ministrii si cu premierul despre problemele sale si ale pensionarilor. Rand pe rand, el a discutat, de-a lungul timpului, cu Bogdan Olteanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, dar si cu premierul Calin Popescu Tariceanu.

Dupa ce a discutat cu ministrul Agriculturii Decebal Traian Remes, batranul si-a scos din geanta un scaunel si s-a asezat pe trotuar in fata sediului liberalilor.

Cei doi portari au incercat sa-l indeparteze, insa batranul a fost de neclintit, sustinand ca se afla pe domeniul public.

In acest timp, in fata cladirii din bulevardul Aviatorilor nr. 86 a sosit o masina cu numarul de inmatriculare B 59 BZA, din care au coborat doi SPP-isti. In momentul in care masina premierului Tariceanu se apropia de sediul partidului, cei doi l-au luat de maini pe batran si l-au tarat pe trotuarul umed, murdarindu-i acestuia costumul de culoare deschisa.

Tariceanu a coborat din masina si a mers la batran, care era jos, pe trotuar, tinut de maini de cei doi SPP-isti. Premierul l-a intrebat ce s-a intamplat, apoi a intrat in curtea interioara a sediului PNL. Imediat insa a revenit si l-a invitat pe batran in sediu pentru discutii.

Intre timp, atat masina, cat si cei doi SPP-isti, au plecat din fata sediului central al liberalilor.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.