Monica Stan Incepand cu luna septembrie, stirile Pro TV vor fi transmise dintr-un nou studio de stiri, pentru care Adrian Sarbu a dispus cheltuirea a sase milioane de euro. Conceptul noului decor al Stirilor Pro TV a fost realizat de Janson Design G
Monica Stan Incepand cu luna septembrie, stirile Pro TV vor fi transmise dintr-un nou studio de stiri, pentru care Adrian Sarbu a dispus cheltuirea a sase milioane de euro. Conceptul noului decor al Stirilor Pro TV a fost realizat de Janson Design Group din Statele Unite, care a lucrat si pentru NBC, Channel 5 News, Sky News, National Geographic Television, se afirma intr-un comunicat al postului TV. Andreea Esca (foto medalion) este nerabdatoare sa prezinte Stirile Pro TV din noul studio: "Dupa ce am fost prima televiziune din Europa de Est care a introdus sistemul HD, acum vom fi prima televiziune care va avea un platou multimedia de ultima generatie. Abia astept sa vad cum o sa mearga sacoul meu rosu vintage cu platoul cel nou". Suprafata totala a noului studio de stiri insumeaza 250 de mp, cu sase locuri de filmare. Ecranele video se intind pe o suprafata totala de 30 mp, pe care vor putea fi afisate o multitudine de surse live si alte elemente grafice. Imaginile vor fi captate cu sase camere de cea mai inalta rezolutie posibila care se aliniaza cu standardele HD exploatate la nivel mondial, Pro TV fiind prima televiziune din Romania si Europa de Est care transmite in format HD.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.