Datorita situatiei financiare precare, Roxana a fost supusa de-a lungul adolescentei sale la multe incercari dificile, ea fiind nevoita sa faca diferite compromisuri pentru a reusi sa supraviet uiasca. Ramasa fara tata, decedat, si cu o mama cu ven

Datorita situatiei financiare precare, Roxana a fost supusa de-a lungul adolescentei sale la multe incercari dificile, ea fiind nevoita sa faca diferite compromisuri pentru a reusi sa supraviet uiasca. Ramasa fara tata, decedat, si cu o mama cu venituri insuficiente, ea a trebuit sa inlocuiasca parcul de distract ii cu un loc de munca. La 19 ani, Roxana a inceput sa lucreze ca vanzatoare la magazinul Done, situat pe Calea Victoriei, ulterior fiind promovata in functia de sef de personal. Patronul magazinului era chiar iubitul ei de atunci, un om trecut de prima tinerete, insa potent financiar, el detinand un lant de magazine si cateva cluburi in Bucuresti. La unul dintre acestea a activat si vedeta trustului Pro, care presta in fiecare noapte, mai mult hostess decat ca dansatoare. La scurt timp dupa ce idila dintre ea si omul de afaceri s-a incheiat, Roxana a disparut din peisaj. De la sfarsitul acestei experiente si pana la inceputul carierei ei in Pro TV, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania a mai schimbat cateva joburi. A lucrat ca model, a fost contabil la firma Gelsor, impresar la Show Biz, iar in ultimii 5 ani a prezentat emisiunea Pro Motor. Dupa aparitia in pictorialul incendiar din Playboy, vedeta a decis sa se cuminteasca, in prezent ea fiind sotie si viitoare mamica.

A renuntat la sporturile extreme
Fiind insarcinata in 3 luni, vedeta a marturisit intr-un cerc de prieteni apropiati ca a renuntat la sporturile extreme, la recomandarea medicului, care i-a sugerat sa nu mai mearga cu avionul si sa renunte la hobby-urile care i-ar putea pune in pericol sarcina. Roxana urmeaza sa nasca la inceputul lunii februarie.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.