Tragedie. Internationalul spaniol, de la FC Sevilla, a fost internat, in stare grava, dupa ce a suferit de mai multe ori stop cardiac Fundasul andaluzilor a lesinat in minutul 30 al partidei cu Getafe, in prima etapa din "Primera Division". Antonio
Tragedie. Internationalul spaniol, de la FC Sevilla, a fost internat, in stare grava, dupa ce a suferit de mai multe ori stop cardiac Fundasul andaluzilor a lesinat in minutul 30 al partidei cu Getafe, in prima etapa din "Primera Division". Antonio Puerta s-a prabusit pe teren fara sa fie atacat de vreun adversar. Coechipierul sau, Ivica Dragutinovic, i-a acordat primul ajutor. "M-am speriat. Mi-am dat seama imediat ca este ceva grav. Am sarit sa-l ajut, pentru ca-si inghitea limba", a spus sarbul. In scurt timp au intrat pe teren si medicii. Puerta si-a revenit si a iesit de pe gazon pe propriile picioare, desi era vizibil ametit. Fundasul a lesinat, din nou, la vestiare si a fost transportat la spital. Puerta a fost inlocuit, in minutul 31, cu brazilianul Duda. "Viata lui Antonio Puerta este in mare pericol", spun cei de la "AS". "Jucatorul nostru a suferit de mai multe ori stop cardiac. Este internat la terapie intensiva, dar starea lui este stabila", a adaugat presedintele Sevillei, Jose Maria del Nido, pentru postul de radio "Cadena Ser". In acest moment, Antonio Puerta nu poate respira singur, este conectat la aparate si sufera de instabilitate hemodinamica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.