Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat, ieri, ca vremea incepe sa se imbunatateasca. Potrivit acestora, cele 32 de judete si Capitala au scapat, incepand cu ziua de ieri, de avertizarea cu cod galben emisa vineri de catre
Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat, ieri, ca vremea incepe sa se imbunatateasca. Potrivit acestora, cele 32 de judete si Capitala au scapat, incepand cu ziua de ieri, de avertizarea cu cod galben emisa vineri de catre meteorologi. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie, descarcari electrice si averse ce pot fi si torentiale, se va mentine doar in zonele montane. In rest, vor cadea precipitatii trecatoare, in special in jumatatea de nord a tarii. In Capitala vor mai fi conditii de averse doar in prima parte a acestei zile, urmand ca vremea sa se incalzeasca, temperaturile ajungand la 30-31 de grade Celsius.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.