Opulenta. Starleta americana si-a cumparat o vila de 4,6 milioane de euro in Beverly Hills Mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris, nu se poate abtine sa-si satisfaca orice dorinta. In urma cu cateva zile, vedeta americana a ramas impresionata
Opulenta. Starleta americana si-a cumparat o vila de 4,6 milioane de euro in Beverly Hills Mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris, nu se poate abtine sa-si satisfaca orice dorinta. In urma cu cateva zile, vedeta americana a ramas impresionata de o resedinta de lux, in stil mediteranean, pe care a vazut-o in Beverly Hills si a decis sa o cumpere. Pentru ultima achizitie imobiliara, Paris a scos din buzunar 4,6 milioane de euro. Noua casa a lui Paris e inconjurata de o imensa gradina si dispune, printre altele, de cinci dormitoare, tot atatea bai, piscina, sauna si sala de gimnastica dotata cu cele mai moderne aparate de intretinere. Gonita de vecini Paris Hilton sustine ca a ales sa-si cumpere casa din Beverly Hills, in care intentioneaza sa se mute cat de curand, pentru a scapa de insistenta paparazzilor. "Tot ce-mi doresc este sa am un pic de intimitate, un loc unde sa nu fiu nevoita sa ma feresc ca nu cumva sa fiu surprinsa in ipostaze care mai de care mai ciudate. Noua mea locuinta este protejata 24 de ore din 24 si accesul la proprietate este foarte bine controlat", a explicat vedeta. Gurile rele spun, insa, ca Paris a fost nevoita sa se mute de la Hollywood, dupa ce vecinii sai s-au plans de vanzoleala continua din cartier, cauzata de fotografii care o urmareau zi si noapte pe starleta. De altfel, cu o saptamana inainte de a-si achizitiona vila din Beverly Hills, ea si-a vandut vechea proprietate, cu 6,25 milioane de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.