Autori necunoscuti au tras cu pistoale de paint-ball, duminica seara, in Mihaela Ispas, alias "Nikita", si intr-o prietena a acesteia. Incidentul s-a produs in piata Dorobanti din Capitala, autorii atacului declansand tirul din doua

 Autori necunoscuti au tras cu pistoale de paint-ball, duminica seara, in Mihaela Ispas, alias "Nikita", si intr-o prietena a acesteia. Incidentul s-a produs in piata Dorobanti din Capitala, autorii atacului declansand tirul din doua masini de lux. Surse din Politie au declarat, luni, ca in urma cu o zi, lucratorii Sectiei 1 Politie au fost anuntati ca in doua femei care se plimbau in zona Pietei Dorobanti din Capitala s-a tras cu bile de paint-ball, iar agresorii, aflati in doua masini de lux - un BMW si un Jeep Grand Cherokee - au fugit de la fata locului imediat dupa atac. AGRESATA. Dupa agresiune, Ispas, allias "Nikita", care este una dintre victimele atacului, a depus plangere la sectia 1 de Politie si le-a spus anchetatorilor ca prietena ei, care se numeste Alina, ar fi internata la Spitalul de Urgenta Floreasca. In momentul in care politistii s-au dus la spital pentru a o intreba despre incidentul in care a fost implicata, Nikita si-a schimbat declaratia, afirmand ca prietena ei este internata in Spitalul Pantelimon. In prezent politistii incearca sa afle unde este internata femeia, precum si identitatea reala a acesteia, intrucat Nikita nu le-a putut da decat prenumele acesteia. De asemenea, in cursul noptii, politistii au reusit sa identifice una dintre masini (BMW-ul), in prezent incercand sa stabileasca daca proprietarul ei a participat in vreun fel la evenimente. Cea de-a doua masina este cautata in continuare de politisti, care urmeaza sa afle ce s-a intamplat de fapt si de la ce a pornit scandalul intre cele doua femei si cei care au tras in ele cu pistoalele de paintball.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.