De la 1 noiembrie, medicamentele se vor ieftini, in medie, cu 15%, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Reducerea de pret se va aplica atat pentru medicamentele compensate si gratuite, cat si pentru cele care sunt cumparate de pacienti fa
De la 1 noiembrie, medicamentele se vor ieftini, in medie, cu 15%, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Reducerea de pret se va aplica atat pentru medicamentele compensate si gratuite, cat si pentru cele care sunt cumparate de pacienti fara prescriptie medicala. Potrivit Ministerului Sanatatii, costul medicamentelor va fi ajustat in functie de preturile practicate la medicamente in 12 tari ale Uniunii Europene.
Ministrul Nicolaescu a declarat ca dupa ce a rasfoit catalogul romanesc de preturi la medicamente, a constatat ca in unele farmacii adaosul comercial este de 700%.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.