Consiliul National de Integritate (CNI) se intruneste, luni dupa-amiaza, la Palatul Victoria, avand ca principal punct pe ordinea de zi analiza dosarelor candidatilor la concursul pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ai Agentiei
Consiliul National de Integritate (CNI) se intruneste, luni dupa-amiaza, la Palatul Victoria, avand ca principal punct pe ordinea de zi analiza dosarelor candidatilor la concursul pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate. Pentru presedintia ANI si-au depus dosarele: Victor Alistar, presedinte al Transparency International Romania, Ion Chihaia, Ion Danescu, Lucian Dramba, Sorin Emil Turcin, Dorel Liviu Radu, Liliana Duguleana, Ion Georgescu, Grigore Ioan Prodan, Ilie Dragoi, Dumitru Dinu, Sebastian Dorin Mihai Petrica si Oana Sandu. Iar pentru cea de vicepresedinte s-au inscris la concurs: Adrian Morar, Ionel Garlasteanu, Agripina Dumitrascu, Kozsokar Gabor, judecator la Curtea Constitutionala, Alexandru Costache, Vasile Braun, Mihai Tatut, Constantin Catalin Radu, Alexandru Catalin Macovei, Manuela Raban, Teodor Dragos Troanta Rebeles, Irina Mirela Manole si Valeria Antonescu. Validarea dosarelor candidatilor pentru sefia ANI a fost amanata saptamana trecuta, cand membrii CNI au decis ca acest lucru sa se faca intr-o noua sedinta a Consiliului.
La sedinta se vor discuta si masuri organizatorice privind functionarea CNI.
10.00 conferinta de presa
Sediul DAE
Printre temele pe care le va aborda seful DAE, Adrian Ciocanea, se numara fondurile europene si politica agrara comuna.

10.30 comitetul executiv
al PSD
Palatul Parlamentului
In cadrul acestei sedinte vor fi analizate candidaturile pentru alegerile europarlamentare.

11.00 birou Permanent al PD
Costinesti
Reuniunea saptamanala a democratilor are loc astazi la Costinesti, in cadrul scolii de Vara a femeilor PD. Presedintele partidului, Emil Boc, ar putea formula o pozitie oficiala in privinta motiunii de cenzura pe care o va depune PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.