Pasiune. Deac a muncit la motocicleta din imagine doi ani, timp in care i-a schimbat tot, de la motor la piulite Intr-un atelier, situat pe drumul ce leaga Sibiul de Rm. Valcea, Cornel Deac isi petrece cea mai mare parte a timpului. Este singurul "c
Pasiune. Deac a muncit la motocicleta din imagine doi ani, timp in care i-a schimbat tot, de la motor la piulite Intr-un atelier, situat pe drumul ce leaga Sibiul de Rm. Valcea, Cornel Deac isi petrece cea mai mare parte a timpului. Este singurul "chopper" din Sibiu si unul dintre putinii din Romania. Pe intelesul tuturor, Deac preia un motor in orice stare si scoate din el o adevarata opera de arta. Prin talentul sau, ii concureaza cu succes pe mari designeri ai renumitului post de televiziune Discovery. Pasiunea pentru redesenatul motoarelor i-a venit in urma cu doi ani. "De cand ma stiu, sunt indragostit de motociclete. In urma cu cativa ani am avut un contact cu un american, care mi-a propus sa vand in Romania motoare marca Harley Davidson. Nu m-a incantat neaparat ideea, dar mi-a venit alta. Sa devin un "chopper", sau mai bine-zis un "costumer". Adica acel om care remodeleaza motoare si creeaza din fiecare un unicat", povesteste Cornel Deac. In acest moment, Deac se lauda cu prima sa motocicleta de colectie. Este un Harley Davidson. A muncit aproape doi ani de zile la ea. Arata impecabil si poate fi visul oricarui pasionat de motoare. O adevarata bijuterie. Are sa personalizata, furca nichelata si, in general, toate elementele necesare pentru a fi o motocicleta iesita din comun. I-a schimbat aproape tot. De la motor, la cea mai banala piulita. Si-a evaluat capodopera la 35.000 de euro. "Am muncit aproape doi ani de zile la ea. Am investit foarte multa munca si mai ales pasiune. Sincer, nici nu-mi dau seama cand a trecut timpul. Am facut totul cu foarte mare grija. Cele mai mari probleme le-am avut cu piesele, dar a meritat. Este o adevarata bijuterie. Acum mai astept niste piese pentru a termina si alte modele, tot Harley", mai spune Cornel, mandru de realizarea sa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.