Victoria in fata Universitatii, la Cluj, a propulsat echipa FC Vaslui pe prima pozitie a clasamentului Ligii I. Antrenorul jucator al moldovenilor, Dorinel Munteanu, isi demonstreaza inca o data calitatile de lider si tehnician dupa ce a reusit sa du
Victoria in fata Universitatii, la Cluj, a propulsat echipa FC Vaslui pe prima pozitie a clasamentului Ligii I. Antrenorul jucator al moldovenilor, Dorinel Munteanu, isi demonstreaza inca o data calitatile de lider si tehnician dupa ce a reusit sa duca pe CFR Cluj, in urma cu doi ani, pana in finala Cupei UEFA - Intertoto. "Nu ne intereseaza clasamentul. Eu si echipa trebuie sa ne concentram la fiecare joc. Nu inseamna nimic primul loc dupa etapa a cincea", a precizat Munteanu.
Tehnicianul moldovenilor a evoluat toate cele 90 de minute, desi era racit. "Asa am venit de la nationala. Nu puteam sa nu joc contra Universitatii, pentru ca era important sa-mi ajut elevii. Mai avem mult de muncit, dar nu pot spune ca sunt nemultumit, mai ales ca suntem neinvinsi de la startul Ligii I", a explicat Munteanu.
Din primul 11 al lui Dorinel face parte si liderul clasamentului golgheterilor din acest moment al Ligii I, sarbul Marko Ljubinkovic, mijlocasul reusind sa marcheze cinci goluri in cinci etape. "Important este ca a castigat echipa. Sigur ca sunt bucuros pentru golurile marcate. Nu e usor sa inscrii meci de meci. Trec prin cea mai frumoasa perioada a carierei mele", a comentat Ljubinkovic.
De partea cealalta, infrangerea in fata Vasluiului a dus "sepcile rosii" pe ultimul loc al clasamentului. Tehnicianul Adrian Falub a precizat ca esecul este unul nemeritat. "Terenul a fost unul pe care cu greu se putea juca fotbal. Puteam obtine mai mult pentru ca am dominat mare parte din timp, dar am primit doua goluri din faze fixe, lucru neobisnuit pentru noi, pentru ca avem jucatori cu talie. Rezultatul este nemeritat. FC Vaslui nu si-a creat multe ocazii. Mai avem mult de muncit. Am intrat intr-o zona periculoasa din care e greu de iesit", a afirmat Falub.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.