Lux. Patronul unei firme de constructii este proprietarul unui aparat de zbor, pe care l-a parcat pe gazonul din curtea casei Un om de afaceri din Bolintin Vale (judetul Giurgiu) si-a cumparat un elicopter, pe care l-a parcat in curtea casei si pe c
Lux. Patronul unei firme de constructii este proprietarul unui aparat de zbor, pe care l-a parcat pe gazonul din curtea casei Un om de afaceri din Bolintin Vale (judetul Giurgiu) si-a cumparat un elicopter, pe care l-a parcat in curtea casei si pe care, in functie de doritori, il inchiriaza cu 700 de euro (aproape 23.000.000 de lei vechi) pe ora. Elicopterul, model Eurocopter EC120B, ii apartine lui Ion Rosu, actionarul majoritar al firmei "Corsaru Rosu". "Chiar azi (n.n. - ieri) zburam cu el in Delta, unde ne-a facut cineva o comanda. Daca avem comenzi putem zbura si la Viena, oriunde. Vrem, cu timpul, sa mai cumparam si alte aparate de zbor, ca sa patrundem pe piata operatorilor de trafic aerian. Deocamdata, elicopterul il tin in curtea casei pentru ca acolo este in siguranta", ne-a declarat proprietarul elicopterului. Asociat cu "regii soselelor" Potrivit propriului site, firma "Corsaru Rosu" este asociata cu celebra "Euroconstruct" la o statie de betoane din sudul Bucurestiului. Patronii lui "Euroconstruct" sunt Dan Besciu si Sorin Vulpescu, supranumiti de presa "regii soselelor", intrucat au castigat mai multe contracte pentru reabilitarea unor retele de drumuri nationale. Besciu si Vulpescu detin totodata si restaurantul Golden Blitz, favoritul presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.