Platoul de filmare al telenovelei "Inima de tigan", unde Nicoleta Luciu va avea rolul principal, a adunat unele dintre cei mai importante nume ale cinematografiei romanesti, in aceleasi secvente. Lui Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Flo
Platoul de filmare al telenovelei "Inima de tigan", unde Nicoleta Luciu va avea rolul principal, a adunat unele dintre cei mai importante nume ale cinematografiei romanesti, in aceleasi secvente. Lui Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florina Cercel si Carmen Tanase li s-a mai alaturat un actor de referinta al cinematografiei romanesti. Dorel Visan (foto medalion) va avea aparitii speciale in telenovela "Inima de tigan" pe care Mediapro Pictures o produce pentru postul ACASA. Actorul a descoperit "satra" creata la studio-urile Mediapro din Buftea si a filmat deja cateva secvente, intr-un rol dintr-o zona destul de cunoscuta lui, cea politica. "Este prima data cand intru intr-un astfel de proiect si cand joc intr-o telenovela, iar motivatiile sunt mai multe. In primul rand pleiada de actori cu care am intrat in contact - Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Florina Cercel - si imi face placere sa ne simtim impreuna ca altadata. A mai fost un aspect care m-a incantat, rolul meu se numeste "Senatorul" si eu am mai umblat deja prin "biografia" unor astfel de personaje", spune Dorel Visan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.