Sofisticat. Sistemul acustic al "Sfintei Ecaterina" a fost comandat la Viena Cea mai impunatoare constructie din Barlad, biserica "Sfanta Ecaterina", va avea un sistem acustic care va rivaliza cu marele catedrale din Europa. Ridicata in curtea Spita
Sofisticat. Sistemul acustic al "Sfintei Ecaterina" a fost comandat la Viena Cea mai impunatoare constructie din Barlad, biserica "Sfanta Ecaterina", va avea un sistem acustic care va rivaliza cu marele catedrale din Europa. Ridicata in curtea Spitalului de Adulti din municipiu, ctitoria primarului Constantin Constantinescu este dedicata amintirii sotiei si va fi dotata cu trei clopote care vor costa peste 50.000 de euro. Intregul sistem acustic, ce va fi actionat doar prin apasarea unui banal buton, a fost comandat la Viena, urmand a fi montat pana la sfarsitul anului de o intreaga echipa de specialisti. Primarul Constantinescu se faleste, deja, cu noul locas de cult si crede ca biserica din curtea spitalului barladean va fi una dintre cele mai atractive din zona Moldovei: "Aici se trudeste de sapte ani si cred ca, in final, va iesi ceva cu adevarat coplesitor. A meritat efortul si cred ca barladenii meritau sa aiba un asemenea lacas de cult". Edilul-sef nu a putut spune cat va costa, la sfarsit, lucrarea si a precizat ca acest lucru nu are nicio importanta din moment ce biserica va fi un edificiu religios care va apartine intregii comunitati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.